Wil jij je graag aansluiten bij ons team om go-e producten te verkopen / installeren, zowel online als in een fysieke winkel?
Via de EV-Lader Shop bieden we een gemakkelijke optie om bestellingen te plaatsen en zo je voorraad aan te vullen.

Gunstige inkoopvoorwaarden

Als verkooppunt / installateur koop je go-e producten tegen de beste voorwaarden.

Agile klantenservice

Onze klantenservice staat bekend om zijn snelle en betrouwbare reacties. Binnen onze openingstijden streven we ernaar om alle vragen dezelfde dag nog te beantwoorden. Bovendien biedt onze technische ondersteuning zo nodig hulp aan jouw klanten.

Continu toenemende merkbekendheid en POS-materialen

Je geniet van een sterke merkherkenning, welke wij voortdurend versterken door onze eigen marketingcampagnes. We voorzien jouw verkooppunt van promotiemateriaal om de go-e producten optimaal te kunnen uitlichten.

We vragen je begrip voor het feit dat we jou als dealer van go-e producten alleen na een positieve individuele controle, kunnen goedkeuren.

Wil je verkooppunt / installateur worden?

Vul dan hier al het nodige in zodat wij uw account kunnen activeren..
Heb je vragen, neem dan contact op met onze support.

Ik heb interesse in go-e als:

Wij vragen je begrip voor het feit dat een goedkeuring resp. vrijschakeling van jou als wederverkoper alleen kan plaatsvinden na registratie in onze go-e Shop, met volledige gegevens over jouw bedrijf. De voorwaarde voor een partnerschap met jou is de geschiktheid van je bedrijf als dealer voor onze producten.

Omdat alle goedkeuringen resp. vrijschakelingen voor de go-e Shop onderworpen zijn aan een persoonlijke controle, kan het proces één tot twee werkdagen in beslag nemen. Doe je eerste bestelling als dealer pas na de goedkeuring resp. vrijschakeling, waarover we je per e-mail informeren, omdat je bestelling anders niet tegen dealervoorwaarden wordt geactiveerd. Mocht er binnen de bovengenoemde periode geen goedkeuring resp. vrijschakeling plaatsvinden, verzoeken wij je ons hiervan kort op de hoogte te stellen via [email protected]