Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Zeekr X?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Zeekr X? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je Zeekr X zo winstgevend en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat je oplader voldoet aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het zuinigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet of er resterende elektriciteit beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen deze energie gebruikt om je Zeekr X te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Zeekr X op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van wallbox te veranderen indien je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Zeekr X opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle modellen van Zeekr X!

go-e wallbox Gemini Flex voor Zeekr X

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Zeekr X en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Zeekr X bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is de go-e lader Gemini flex een lader welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Zeekr X en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Zeekr X nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Zeekr X overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Zeekr X

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.