Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Zeekr 001?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Zeekr 001? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je Zeekr 001 zo zuinig en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw lader voldoet aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het beste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er resterende elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om jouw Zeekr 001 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige Zeekr 001 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende lader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen je Zeekr 001 opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle wagens van Zeekr 001!

go-e Oplader Gemini Flex voor Zeekr 001

De go-e wallbox Gemini flex is een gevorderde wallbox die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Zeekr 001 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Zeekr 001 eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een oplader die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Zeekr 001 en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Zeekr 001 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Zeekr 001 overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Zeekr 001

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.