Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een XPENG P7?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je XPENG P7? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je XPENG P7 zo zuinig en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, hij weet wanneer hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw oplader weet of er resterende stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen die stroom zal gebruiken om jouw XPENG P7 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw huidige XPENG P7 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van wallbox te veranderen als je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds je XPENG P7 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van XPENG P7!

go-e Oplader Gemini Flex voor XPENG P7

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van XPENG P7 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel XPENG P7 eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw XPENG P7 en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw XPENG P7 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw XPENG P7 overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor XPENG P7

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.