Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een XPENG G9?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je XPENG G9? Als je bij je thuis een laadpaal laat plaatsen om je XPENG G9 zo zuinig en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw lader beantwoordt aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet of er een teveel aan energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij enkel deze stroom gebruikt om jouw XPENG G9 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw huidige XPENG G9 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede oplader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van oplader te veranderen indien je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je altijd jouw XPENG G9 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle auto’s van XPENG G9!

go-e Oplader Gemini Flex voor XPENG G9

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve laadpaal die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van XPENG G9 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel XPENG G9 rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een oplader die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je XPENG G9 en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: Deze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw XPENG G9 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw XPENG G9 overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor XPENG G9

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.