Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een XPENG G6?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je XPENG G6? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je XPENG G6 zo voordelig en simpel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je wallbox voldoet aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er een teveel aan elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit zal gebruiken om jouw XPENG G6 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw bestaande XPENG G6 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede oplader voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds je XPENG G6 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van XPENG G6!

go-e Oplader Gemini Flex voor XPENG G6

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van XPENG G6 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van XPENG G6 chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een wallbox die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw XPENG G6 en het laden start automatisch.

✅ Passend op Alle Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw XPENG G6 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw XPENG G6 overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor XPENG G6

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.