Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een VW Touareg PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw VW Touareg PHEV? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je VW Touareg PHEV zo voordelig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat jouw wallbox voldoet aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er een overschot van energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij louter deze stroom gebruikt om je VW Touareg PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw bestaande VW Touareg PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen als je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw VW Touareg PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van VW Touareg PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor VW Touareg PHEV

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van VW Touareg PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste VW Touareg PHEV bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is deze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je VW Touareg PHEV en het laadproces begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw VW Touareg PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verlagen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw VW Touareg PHEV overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor VW Touareg PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.