Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een VW Tiguan PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je VW Tiguan PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je VW Tiguan PHEV zo zuinig en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw laadpaal voldoet aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet als er resterende energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen die elektriciteit gebruikt om je VW Tiguan PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je huidige VW Tiguan PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede laadpaal voor je elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van laadpaal te wisselen wanneer je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd je VW Tiguan PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van VW Tiguan PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor VW Tiguan PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een geperfectioneerde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van VW Tiguan PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep VW Tiguan PHEV bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de keuze om op te laden niet altijd present is. En net voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw VW Tiguan PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw VW Tiguan PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verkleinen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw VW Tiguan PHEV overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor VW Tiguan PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.