Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een VW Multivan PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw VW Multivan PHEV? Als je een laadpaal thuis wenst te installeren om je VW Multivan PHEV zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk te laden, dan wil je dat je oplader voldoet aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het beste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er een teveel aan elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel deze energie gebruikt om je VW Multivan PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je bestaande VW Multivan PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede laadpaal voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van oplader te wisselen als je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen je VW Multivan PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van VW Multivan PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor VW Multivan PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van VW Multivan PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met verschillende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel VW Multivan PHEV bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de optie tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is de go-e oplader Gemini flex een oplader welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je VW Multivan PHEV en het laadproces begint automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw VW Multivan PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verlagen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw VW Multivan PHEV overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor VW Multivan PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.