Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een VW Arteon SB PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je VW Arteon SB PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal laat plaatsen om je VW Arteon SB PHEV zo gunstig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wil je dat jouw wallbox tegemoet komt aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de lader weet op welk moment hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet of er overtollige elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die elektriciteit zal gebruiken om jouw VW Arteon SB PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw huidige VW Arteon SB PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede oplader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van wallbox te veranderen indien je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw VW Arteon SB PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van VW Arteon SB PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor VW Arteon SB PHEV

De go-e lader Gemini flex is een geperfectioneerde laadpaal die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van VW Arteon SB PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep VW Arteon SB PHEV bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de kans tot laden niet altijd voorhanden is. En exact hiervoor is de go-e lader Gemini flex een laadpaal die in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw VW Arteon SB PHEV en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: Onze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw VW Arteon SB PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw VW Arteon SB PHEV overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor VW Arteon SB PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.