Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een VW Arteon PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je VW Arteon PHEV? Als je een laadpaal thuis wenst te zetten om je VW Arteon PHEV zo gunstig en simpel mogelijk te laden, dan wens je dat jouw wallbox beantwoordt aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het zuinigste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet of er een teveel aan energie is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij louter die elektriciteit gebruikt om jouw VW Arteon PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw bestaande VW Arteon PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede lader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van oplader te veranderen indien je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw VW Arteon PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van VW Arteon PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor VW Arteon PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve lader die ontworpen is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van VW Arteon PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het gros van VW Arteon PHEV bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw VW Arteon PHEV en het laden start vanzelf.

✅ Passend op Alle Auto’s: De go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw VW Arteon PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw VW Arteon PHEV overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor VW Arteon PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.