Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Voyah Free 106?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Voyah Free 106? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Voyah Free 106 zo kostenbesparend en simpel mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw laadpaal voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, hij weet wanneer hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet of er een overschot van energie verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij alleen die energie zal gebruiken om je Voyah Free 106 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om jouw huidige Voyah Free 106 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare lader voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van laadpaal te wisselen indien je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd je Voyah Free 106 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle modellen van Voyah Free 106!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Voyah Free 106

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve wallbox die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Voyah Free 106 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met meerdere nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel Voyah Free 106 bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Voyah Free 106 en het laadproces start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Voyah Free 106 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Voyah Free 106 overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Voyah Free 106

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.