Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo XC90 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volvo XC90 PHEV? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Volvo XC90 PHEV zo winstgevend en makkelijk mogelijk te laden, dan wil je dat jouw oplader voldoet aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het beste tarief, de lader weet wanneer hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet wanneer er een overschot van stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter die stroom gebruikt om je Volvo XC90 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om jouw bestaande Volvo XC90 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen zodra je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Volvo XC90 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Volvo XC90 PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Volvo XC90 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Volvo XC90 PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Volvo XC90 PHEV rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een lader die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Volvo XC90 PHEV en het laden start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Volvo XC90 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verkleinen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Volvo XC90 PHEV overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo XC90 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.