Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo XC60 T8 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Volvo XC60 T8 PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je Volvo XC60 T8 PHEV zo winstgevend en simpel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet als er resterende elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige stroom terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om jouw Volvo XC60 T8 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je bestaande Volvo XC60 T8 PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van lader te wisselen indien je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds je Volvo XC60 T8 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Volvo XC60 T8 PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Volvo XC60 T8 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een geperfectioneerde lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Volvo XC60 T8 PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van Volvo XC60 T8 PHEV chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de optie om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Volvo XC60 T8 PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Auto’s: De go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Volvo XC60 T8 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Volvo XC60 T8 PHEV overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo XC60 T8 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.