Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo XC60 T6 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volvo XC60 T6 PHEV? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je Volvo XC60 T6 PHEV zo kostenbesparend en simpel mogelijk te laden, dan wens je dat je laadpaal voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het zuinigste tarief, hij weet wanneer hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet wanneer er een teveel aan stroom beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom gebruikt om je Volvo XC60 T6 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je bestaande Volvo XC60 T6 PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede laadpaal voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van oplader te veranderen indien je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd je Volvo XC60 T6 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Volvo XC60 T6 PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Volvo XC60 T6 PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een geperfectioneerde oplader die gemaakt is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Volvo XC60 T6 PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meeste Volvo XC60 T6 PHEV chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de optie om op te laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is de go-e laadpaal Gemini flex een oplader die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Volvo XC60 T6 PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Volvo XC60 T6 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Volvo XC60 T6 PHEV overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo XC60 T6 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.