Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo V90 T8 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Volvo V90 T8 PHEV? Als je een laadpaal thuis wenst te installeren om je Volvo V90 T8 PHEV zo kostenbesparend en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat je lader beantwoordt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de wallbox weet wanneer hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet of er overtollige energie is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om je Volvo V90 T8 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je huidige Volvo V90 T8 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare lader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van oplader te wisselen zodra je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds je Volvo V90 T8 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Volvo V90 T8 PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Volvo V90 T8 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde lader die gemaakt is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Volvo V90 T8 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Volvo V90 T8 PHEV eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de kans tot laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een lader welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Volvo V90 T8 PHEV en het laadproces start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Volvo V90 T8 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verlagen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Volvo V90 T8 PHEV overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo V90 T8 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.