Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo V90 T6 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Volvo V90 T6 PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Volvo V90 T6 PHEV zo gunstig en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw oplader voldoet aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er overtollige elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om jouw Volvo V90 T6 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw huidige Volvo V90 T6 PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van oplader te veranderen als je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen je Volvo V90 T6 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle wagens van Volvo V90 T6 PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Volvo V90 T6 PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een innovatieve oplader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Volvo V90 T6 PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van Volvo V90 T6 PHEV rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een oplader welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Volvo V90 T6 PHEV en het laden begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Volvo V90 T6 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Volvo V90 T6 PHEV overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo V90 T6 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.