Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo V60 T8 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Volvo V60 T8 PHEV? Als je thuis een laadpaal wil installeren om je Volvo V60 T8 PHEV zo winstgevend en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw oplader beantwoordt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet of er een overschot van stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie zal gebruiken om je Volvo V60 T8 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw huidige Volvo V60 T8 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare lader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van wallbox te wisselen als je een nieuwe elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Volvo V60 T8 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van Volvo V60 T8 PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Volvo V60 T8 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Volvo V60 T8 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Volvo V60 T8 PHEV eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de kans om op te laden niet altijd present is. En exact hiervoor is de go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Volvo V60 T8 PHEV en het laden start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Volvo V60 T8 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Volvo V60 T8 PHEV overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo V60 T8 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.