Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo V60 T6 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volvo V60 T6 PHEV? Als je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Volvo V60 T6 PHEV zo kostenbesparend en simpel mogelijk te laden, dan wens je dat je lader beantwoordt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet of er een teveel aan energie verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel die energie gebruikt om je Volvo V60 T6 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw bestaande Volvo V60 T6 PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van oplader te wisselen zodra je een nieuwe elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Volvo V60 T6 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Volvo V60 T6 PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor Volvo V60 T6 PHEV

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Volvo V60 T6 PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Volvo V60 T6 PHEV rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een lader die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd probleemloos en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Volvo V60 T6 PHEV en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Volvo V60 T6 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Volvo V60 T6 PHEV overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo V60 T6 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.