Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo S90 T8 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volvo S90 T8 PHEV? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je Volvo S90 T8 PHEV zo rendabel en makkelijk mogelijk te laden, dan wil je dat je laadpaal tegemoet komt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het beste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet als er overtollige elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen die stroom zal gebruiken om je Volvo S90 T8 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je bestaande Volvo S90 T8 PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen als je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Volvo S90 T8 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle auto’s van Volvo S90 T8 PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Volvo S90 T8 PHEV

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde laadpaal die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Volvo S90 T8 PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep Volvo S90 T8 PHEV eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een laadpaal die in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Volvo S90 T8 PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Volvo S90 T8 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te reduceren wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Volvo S90 T8 PHEV overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo S90 T8 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.