Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo S60 T8 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volvo S60 T8 PHEV? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je Volvo S60 T8 PHEV zo gunstig en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat je wallbox voldoet aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het beste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet als er een teveel aan energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij louter die stroom zal gebruiken om je Volvo S60 T8 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je bestaande Volvo S60 T8 PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van wallbox te veranderen zodra je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd je Volvo S60 T8 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle modellen van Volvo S60 T8 PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Volvo S60 T8 PHEV

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde lader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Volvo S60 T8 PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel Volvo S60 T8 PHEV rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de optie om op te laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Volvo S60 T8 PHEV en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Volvo S60 T8 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Volvo S60 T8 PHEV overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo S60 T8 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.