Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo EX90?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volvo EX90? Als je thuis een laadpaal wil installeren om je Volvo EX90 zo gunstig en snel mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw oplader voldoet aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het gunstigste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet of er een overschot van stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij louter die stroom zal gebruiken om jouw Volvo EX90 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je huidige Volvo EX90 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van wallbox te veranderen op het moment dat je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen je Volvo EX90 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle modellen van Volvo EX90!

go-e Oplader Gemini Flex voor Volvo EX90

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde laadpaal die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Volvo EX90 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Volvo EX90 rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de gelegenheid tot laden niet altijd voorhanden is. En precies hiervoor is onze go-e lader Gemini flex een wallbox welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Volvo EX90 en het laadproces start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Volvo EX90 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Volvo EX90 overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo EX90

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.