Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo EX40?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volvo EX40? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je Volvo EX40 zo rendabel en snel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je lader tegemoet komt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het zuinigste tarief, hij weet op welk moment hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet wanneer er een teveel aan elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die elektriciteit gebruikt om je Volvo EX40 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw bestaande Volvo EX40 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van oplader te veranderen zodra je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd je Volvo EX40 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van Volvo EX40!

go-e wallbox Gemini Flex voor Volvo EX40

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde laadpaal die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Volvo EX40 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep Volvo EX40 bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is de go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Volvo EX40 en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Auto’s: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Volvo EX40 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Volvo EX40 overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo EX40

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.