Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo EX30?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volvo EX30? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je Volvo EX30 zo zuinig en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat je oplader tegemoet komt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het gunstigste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet als er resterende energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend die stroom zal gebruiken om jouw Volvo EX30 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om jouw huidige Volvo EX30 op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van oplader te veranderen zodra je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen je Volvo EX30 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van Volvo EX30!

go-e lader Gemini Flex voor Volvo EX30

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Volvo EX30 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de grootste groep Volvo EX30 rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een laadpaal welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Volvo EX30 en het laadproces start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Volvo EX30 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Volvo EX30 overal en altijd laden! De set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo EX30

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.