Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volvo EC40?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volvo EC40? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Volvo EC40 zo rendabel en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wens je dat je lader beantwoordt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet wanneer er een teveel aan stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit gebruikt om je Volvo EC40 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw huidige Volvo EC40 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van lader te wisselen indien je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen je Volvo EC40 opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Volvo EC40!

go-e Oplader Gemini Flex voor Volvo EC40

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Volvo EC40 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Volvo EC40 bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de keuze tot laden niet altijd present is. En exact hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Volvo EC40 en het laadproces begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Volvo EC40 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Volvo EC40 overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volvo EC40

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.