Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volkswagen ID. Buzz?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volkswagen ID. Buzz? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Volkswagen ID. Buzz zo winstgevend en simpel mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw lader tegemoet komt aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet of er overtollige energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige energie terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze stroom gebruikt om jouw Volkswagen ID. Buzz te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je bestaande Volkswagen ID. Buzz op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare lader voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van wallbox te wisselen op het moment dat je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Volkswagen ID. Buzz opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle wagens van Volkswagen ID. Buzz!

go-e lader Gemini Flex voor Volkswagen ID. Buzz

De go-e wallbox Gemini flex is een geperfectioneerde laadpaal die bedacht is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Volkswagen ID. Buzz en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel Volkswagen ID. Buzz eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de keuze tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is deze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal simpel en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Volkswagen ID. Buzz en het laden begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Volkswagen ID. Buzz nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verkleinen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Volkswagen ID. Buzz overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volkswagen ID. Buzz

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.