Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volkswagen ID.7?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volkswagen ID.7? Als je bij je thuis een laadpaal wil installeren om je Volkswagen ID.7 zo voordelig en snel mogelijk te laden ,dan wil je dat je wallbox beantwoordt aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het beste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet of er resterende elektriciteit voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie zal gebruiken om je Volkswagen ID.7 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw bestaande Volkswagen ID.7 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van wallbox te wisselen op het moment dat je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Volkswagen ID.7 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Volkswagen ID.7!

go-e lader Gemini Flex voor Volkswagen ID.7

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Volkswagen ID.7 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Volkswagen ID.7 rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de keuze tot laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Volkswagen ID.7 en het laden begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Volkswagen ID.7 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Volkswagen ID.7 overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er op die plaats voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volkswagen ID.7

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.