Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volkswagen ID.7 Tourer?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Volkswagen ID.7 Tourer? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Volkswagen ID.7 Tourer zo rendabel en simpel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je oplader tegemoet komt aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet als er een overschot van energie is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze stroom zal gebruiken om je Volkswagen ID.7 Tourer te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw bestaande Volkswagen ID.7 Tourer op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van lader te veranderen als je een nieuwe elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd je Volkswagen ID.7 Tourer opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle modellen van Volkswagen ID.7 Tourer!

go-e lader Gemini Flex voor Volkswagen ID.7 Tourer

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die gemaakt is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Volkswagen ID.7 Tourer en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Volkswagen ID.7 Tourer eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En net voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Volkswagen ID.7 Tourer en het laadproces start vanzelf.

✅ Passend op Alle Auto’s: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Volkswagen ID.7 Tourer nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Volkswagen ID.7 Tourer overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volkswagen ID.7 Tourer

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.