Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volkswagen ID.5?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Volkswagen ID.5? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je Volkswagen ID.5 zo rendabel en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wil je dat je oplader beantwoordt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de lader weet op welk moment hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet als er overtollige stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel deze elektriciteit gebruikt om je Volkswagen ID.5 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je huidige Volkswagen ID.5 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van lader te veranderen indien je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen je Volkswagen ID.5 opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Volkswagen ID.5!

go-e lader Gemini Flex voor Volkswagen ID.5

De go-e lader Gemini flex is een geperfectioneerde oplader die gemaakt is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Volkswagen ID.5 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Volkswagen ID.5 rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de keuze tot laden niet altijd present is. En net hiervoor is onze go-e lader Gemini flex een oplader welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Volkswagen ID.5 en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Volkswagen ID.5 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verkleinen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Volkswagen ID.5 overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volkswagen ID.5

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.