Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volkswagen ID.3 Pro?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Volkswagen ID.3 Pro? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Volkswagen ID.3 Pro zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw oplader voldoet aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het beste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er resterende stroom voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel deze elektriciteit gebruikt om jouw Volkswagen ID.3 Pro te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw huidige Volkswagen ID.3 Pro te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van wallbox te veranderen wanneer je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Volkswagen ID.3 Pro opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Volkswagen ID.3 Pro!

go-e wallbox Gemini Flex voor Volkswagen ID.3 Pro

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Volkswagen ID.3 Pro en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Volkswagen ID.3 Pro chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de optie om op te laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is de go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Volkswagen ID.3 Pro en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Volkswagen ID.3 Pro nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verlagen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Volkswagen ID.3 Pro overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volkswagen ID.3 Pro

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.