Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Volkswagen ID.3 GTX?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Volkswagen ID.3 GTX? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je Volkswagen ID.3 GTX zo winstgevend en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wil je dat je lader beantwoordt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet wanneer er een teveel aan energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige stroom terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij alleen die elektriciteit zal gebruiken om je Volkswagen ID.3 GTX op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je huidige Volkswagen ID.3 GTX op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van lader te wisselen op het moment dat je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Volkswagen ID.3 GTX opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van Volkswagen ID.3 GTX!

go-e lader Gemini Flex voor Volkswagen ID.3 GTX

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde lader die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Volkswagen ID.3 GTX en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van Volkswagen ID.3 GTX eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een lader welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Volkswagen ID.3 GTX en het laadproces begint automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Volkswagen ID.3 GTX nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Volkswagen ID.3 GTX overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Volkswagen ID.3 GTX

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.