Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een VinFast VF 9?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je VinFast VF 9? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je VinFast VF 9 zo gunstig en simpel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal voldoet aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het beste tarief, de lader weet wanneer hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet of er overtollige stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit zal gebruiken om je VinFast VF 9 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw huidige VinFast VF 9 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede lader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van lader te wisselen als je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je VinFast VF 9 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van VinFast VF 9!

go-e laadpaal Gemini Flex voor VinFast VF 9

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve wallbox die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van VinFast VF 9 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van VinFast VF 9 bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de optie om op te laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een lader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw VinFast VF 9 en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw VinFast VF 9 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw VinFast VF 9 overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor VinFast VF 9

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.