Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een VinFast VF 8?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je VinFast VF 8? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je VinFast VF 8 zo rendabel en simpel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je oplader beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het gunstigste tarief, hij weet op welk moment hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet als er resterende energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter die energie gebruikt om je VinFast VF 8 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om jouw huidige VinFast VF 8 op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van lader te veranderen wanneer je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw VinFast VF 8 opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van VinFast VF 8!

go-e Oplader Gemini Flex voor VinFast VF 8

De go-e wallbox Gemini flex is een geperfectioneerde oplader die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van VinFast VF 8 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel VinFast VF 8 bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd voorhanden is. En exact hiervoor is onze go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je VinFast VF 8 en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: De go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw VinFast VF 8 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw VinFast VF 8 overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor VinFast VF 8

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.