Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Toyota?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Toyota? Als je thuis een laadpaal laat installeren om je Toyota zo zuinig en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw lader tegemoet komt aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet wanneer er een overschot van stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij louter deze elektriciteit zal gebruiken om jouw Toyota te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je bestaande Toyota op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van lader te veranderen als je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Toyota opladen.

De go-e Gemini Flex   lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaaloplader op de markt voor alle auto’s van Toyota!

go-e lader Gemini Flex voor Toyota

De go-e oplader Gemini flex is een geperfectioneerde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Toyota en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW.  Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met meerdere nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van Toyota bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de keuze tot laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is de go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Toyota en het laadproces {start|begint automatisch.

✅ Werkzaam op  Alle Elektrische Voertuigen: De go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Toyota  nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verkleinen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Toyota overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Toyota

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.