Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Toyota Yaris Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Toyota Yaris Hybrid? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Toyota Yaris Hybrid zo winstgevend en simpel mogelijk te laden, dan wil je dat je oplader tegemoet komt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de oplader weet wanneer hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet wanneer er resterende stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit gebruikt om jouw Toyota Yaris Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je huidige Toyota Yaris Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van lader te wisselen zodra je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Toyota Yaris Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van Toyota Yaris Hybrid!

go-e wallbox Gemini Flex voor Toyota Yaris Hybrid

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Toyota Yaris Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Toyota Yaris Hybrid rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de keuze om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een wallbox welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact thuis of op reis.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je Toyota Yaris Hybrid en het laden begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Toyota Yaris Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Toyota Yaris Hybrid overal en altijd laden! De set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Toyota Yaris Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.