Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Toyota Yaris Cross Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Toyota Yaris Cross Hybrid? Als je thuis een laadpaal wil installeren om je Toyota Yaris Cross Hybrid zo winstgevend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw wallbox beantwoordt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw oplader weet wanneer er een teveel aan elektriciteit aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter deze energie zal gebruiken om je Toyota Yaris Cross Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om je bestaande Toyota Yaris Cross Hybrid op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van lader te veranderen zodra je een nieuwe elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen je Toyota Yaris Cross Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle wagens van Toyota Yaris Cross Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Toyota Yaris Cross Hybrid

De go-e wallbox Gemini flex is een innovatieve oplader die ontworpen is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Toyota Yaris Cross Hybrid en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met verschillende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meeste Toyota Yaris Cross Hybrid eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de keuze tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een oplader welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal simpel en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Toyota Yaris Cross Hybrid en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Toyota Yaris Cross Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te verkleinen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Toyota Yaris Cross Hybrid overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Toyota Yaris Cross Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.