Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Toyota RAV4 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Toyota RAV4 PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Toyota RAV4 PHEV zo zuinig en simpel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet als er resterende stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij louter deze elektriciteit zal gebruiken om je Toyota RAV4 PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw huidige Toyota RAV4 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor je elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van wallbox te veranderen indien je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Toyota RAV4 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van Toyota RAV4 PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor Toyota RAV4 PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde lader die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Toyota RAV4 PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel Toyota RAV4 PHEV chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een lader die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds makkelijk en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Toyota RAV4 PHEV en het laadproces start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Auto’s: De go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Toyota RAV4 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Toyota RAV4 PHEV overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Toyota RAV4 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.