Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Toyota RAV4 Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Toyota RAV4 Hybrid? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Toyota RAV4 Hybrid zo voordelig en simpel mogelijk te laden, dan wens je dat jouw wallbox tegemoet komt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het beste tarief, de oplader weet wanneer hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet wanneer er een overschot van stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit zal gebruiken om jouw Toyota RAV4 Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om je huidige Toyota RAV4 Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte wallbox voor je elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van oplader te wisselen zodra je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Toyota RAV4 Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Toyota RAV4 Hybrid!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Toyota RAV4 Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Toyota RAV4 Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste Toyota RAV4 Hybrid bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd simpel en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met je Toyota RAV4 Hybrid en het laden begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Toyota RAV4 Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Toyota RAV4 Hybrid overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Toyota RAV4 Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.