Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Toyota Prius PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Toyota Prius PHEV? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Toyota Prius PHEV zo rendabel en snel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw oplader tegemoet komt aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het voordeligste tarief, hij weet op welk moment hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet als er resterende energie voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij louter die stroom gebruikt om jouw Toyota Prius PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw bestaande Toyota Prius PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te veranderen indien je een nieuwe elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Toyota Prius PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Toyota Prius PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Toyota Prius PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een gesofisticeerde wallbox die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Toyota Prius PHEV en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Toyota Prius PHEV rijders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een oplader welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds probleemloos en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Toyota Prius PHEV en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Toyota Prius PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Toyota Prius PHEV overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Toyota Prius PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.