Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Toyota Highlander Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Toyota Highlander Hybrid? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Toyota Highlander Hybrid zo zuinig en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat jouw wallbox tegemoet komt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet of er een overschot van elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter die stroom zal gebruiken om je Toyota Highlander Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je bestaande Toyota Highlander Hybrid op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Toyota Highlander Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van Toyota Highlander Hybrid!

go-e Oplader Gemini Flex voor Toyota Highlander Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Toyota Highlander Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Toyota Highlander Hybrid rijders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En exact hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een lader die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan eender welk stopcontact thuis of op reis.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Toyota Highlander Hybrid en het laden start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Voertuigen: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Toyota Highlander Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Toyota Highlander Hybrid overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal laden, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Toyota Highlander Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.