Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Toyota Corolla Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Toyota Corolla Hybrid? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je Toyota Corolla Hybrid zo zuinig en simpel mogelijk te laden, dan wens je dat jouw laadpaal voldoet aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet omschakelen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er een teveel aan energie verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij alleen die elektriciteit zal gebruiken om jouw Toyota Corolla Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om jouw bestaande Toyota Corolla Hybrid te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede wallbox voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Toyota Corolla Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste laadpaal op de markt voor alle modellen van Toyota Corolla Hybrid!

go-e wallbox Gemini Flex voor Toyota Corolla Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een geperfectioneerde lader die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Toyota Corolla Hybrid en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het overgrote deel Toyota Corolla Hybrid bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd voorhanden is. En exact hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een oplader die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Toyota Corolla Hybrid en het laden start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Toyota Corolla Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Toyota Corolla Hybrid overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Toyota Corolla Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.