Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Toyota C-HR Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Toyota C-HR Hybrid? Als je een laadpaal thuis wenst te zetten om je Toyota C-HR Hybrid zo winstgevend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw wallbox voldoet aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de wallbox weet wanneer hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet wanneer er een overschot van elektriciteit verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij enkel die energie gebruikt om jouw Toyota C-HR Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je huidige Toyota C-HR Hybrid te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede oplader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen zodra je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen je Toyota C-HR Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Toyota C-HR Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Toyota C-HR Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Toyota C-HR Hybrid en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep Toyota C-HR Hybrid rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de keuze tot laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een lader welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je Toyota C-HR Hybrid en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Toyota C-HR Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Toyota C-HR Hybrid overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Toyota C-HR Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.