Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Toyota bZ4X?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Toyota bZ4X? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Toyota bZ4X zo rendabel en simpel mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal beantwoordt aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, hij weet op welk moment hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet wanneer er een teveel aan elektriciteit voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende stroom terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit gebruikt om jouw Toyota bZ4X op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je bestaande Toyota bZ4X te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van lader te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen je Toyota bZ4X opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle wagens van Toyota bZ4X!

go-e wallbox Gemini Flex voor Toyota bZ4X

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde lader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Toyota bZ4X en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste Toyota bZ4X bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een lader welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je Toyota bZ4X en het laden start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Toyota bZ4X nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Toyota bZ4X overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Toyota bZ4X

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.