Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Tesla?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Tesla? Als je een laadpaal thuis wenst te installeren om je Tesla zo kostenbesparend en simpel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw wallbox tegemoet komt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het zuinigste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet wanneer er resterende energie verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die elektriciteit gebruikt om je Tesla op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw bestaande Tesla op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede laadpaal voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van wallbox te veranderen wanneer je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds je Tesla opladen.

De go-e Gemini Flex   wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Tesla!

go-e lader Gemini Flex voor Tesla

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Tesla en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW.  Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van Tesla chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een lader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Tesla en het laadproces {start|begint vanzelf.

✅ Passend op  Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Tesla  nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Tesla overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Tesla

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.