Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Tesla Model Y?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Tesla Model Y? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je Tesla Model Y zo zuinig en snel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je lader tegemoet komt aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de wallbox weet op welk moment hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet als er een teveel aan elektriciteit beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij enkel die elektriciteit zal gebruiken om je Tesla Model Y te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je bestaande Tesla Model Y op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen wanneer je een nieuwe elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Tesla Model Y opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van Tesla Model Y!

go-e Oplader Gemini Flex voor Tesla Model Y

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde laadpaal die ontwikkeld is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Tesla Model Y en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het gros van Tesla Model Y rijders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Tesla Model Y en het laden start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Auto’s: De go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Tesla Model Y nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te verkleinen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Tesla Model Y overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Tesla Model Y

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.