Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Tesla Model X?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Tesla Model X? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Tesla Model X zo zuinig en snel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je wallbox beantwoordt aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het beste tarief, de oplader weet wanneer hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw oplader weet als er resterende elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend die stroom zal gebruiken om je Tesla Model X te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je bestaande Tesla Model X te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen als je een andere wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Tesla Model X opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle modellen van Tesla Model X!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Tesla Model X

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde lader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Tesla Model X en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van Tesla Model X bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een lader die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Steeds simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Tesla Model X en het laadproces start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: Deze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw Tesla Model X nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Tesla Model X overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Tesla Model X

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.