Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Tesla Model S?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Tesla Model S? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je Tesla Model S zo gunstig en simpel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw wallbox beantwoordt aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het zuinigste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet of er resterende energie is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter die elektriciteit zal gebruiken om je Tesla Model S te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw huidige Tesla Model S te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor jouw elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van lader te veranderen indien je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Tesla Model S opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van Tesla Model S!

go-e wallbox Gemini Flex voor Tesla Model S

De go-e wallbox Gemini flex is een geperfectioneerde lader die gemaakt is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Tesla Model S en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van Tesla Model S chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de keuze tot laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een lader welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Tesla Model S en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Tesla Model S nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Tesla Model S overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Tesla Model S

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.