Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Tesla Model 3?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Tesla Model 3? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Tesla Model 3 zo rendabel en simpel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw wallbox voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet wanneer er een overschot van energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om jouw Tesla Model 3 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je bestaande Tesla Model 3 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede oplader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van laadpaal te wisselen indien je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen je Tesla Model 3 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle auto’s van Tesla Model 3!

go-e lader Gemini Flex voor Tesla Model 3

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Tesla Model 3 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Tesla Model 3 bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de keuze tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een lader welke in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw Tesla Model 3 en het laden begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Tesla Model 3 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Tesla Model 3 overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Tesla Model 3

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.