Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Suzuki Vitara Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Suzuki Vitara Hybrid? Als je thuis een laadpaal laat installeren om je Suzuki Vitara Hybrid zo gunstig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw oplader voldoet aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het gunstigste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet als er overtollige energie aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller zorgen dat hij louter die elektriciteit gebruikt om je Suzuki Vitara Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw bestaande Suzuki Vitara Hybrid te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte lader voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van wallbox te wisselen zodra je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Suzuki Vitara Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van Suzuki Vitara Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Suzuki Vitara Hybrid

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van Suzuki Vitara Hybrid en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meeste Suzuki Vitara Hybrid eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En precies hiervoor is de go-e lader Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Suzuki Vitara Hybrid en het laden begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: De go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Suzuki Vitara Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Suzuki Vitara Hybrid overal en altijd laden! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Suzuki Vitara Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.