Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Suzuki Swace Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Suzuki Swace Hybrid? Als je een laadpaal thuis laat zetten om je Suzuki Swace Hybrid zo gunstig en simpel mogelijk te laden, dan wil je dat je wallbox tegemoet komt aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de lader weet wanneer hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet of er een overschot van elektriciteit verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij louter die elektriciteit gebruikt om je Suzuki Swace Hybrid te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je huidige Suzuki Swace Hybrid te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende oplader voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van oplader te wisselen indien je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd je Suzuki Swace Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Suzuki Swace Hybrid!

go-e lader Gemini Flex voor Suzuki Swace Hybrid

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde oplader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van Suzuki Swace Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt verrijkt met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het overgrote deel Suzuki Swace Hybrid chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de gelegenheid tot laden niet altijd present is. En precies hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een lader welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Suzuki Swace Hybrid en het laadproces begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: Deze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Suzuki Swace Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw Suzuki Swace Hybrid overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Suzuki Swace Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.